Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВКогато видях кадрите на полицейско насилие,

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВКогато видях кадрите на полицейско насилие,
Коментари Харесай

Митева: Потресена съм от кадрите на насилие, поканих битите деца утре в НС да видят как депутатите си вършат работата

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Когато видях фрагментите на полицейско принуждение, бях потресена. Аз го споделих доста ясно - мисля, че това бе възмущението на целия народ. И мисля, че когато Народното събрание е непрекъснато настоящ орган, той би трябвало да е там, когато има проблеми, бързо да ги взема решение. Събитията  наишстина се случиха преди година, само че е правилно и това, че хората не схванаха какво се случи по-късно.

Това разяснява ръководителят на Народно събрание в ефира на бТВ Ива Митева.

Аз се чух още оня ден с едно от децата и да Ви кажа, те са много обезпокоени. Знам по какъв начин може да им е повредена душeвността, знам през какво са минали.  Аз си разреших да поканя тези деца на съвещанието на Народното събрание и те ще дойдат на следващия ден в Пленарна зала, с цел да видят по какъв начин депутатите ще ги гледат в очите, по какъв начин ще мине дебата и да видят по какъв начин националните предсатвители извършват своите отговорности, уточни тя.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР